Chickenstrip 46: Malaysia


I think all of these culture theft thingies were overrated, because we shared the same culture afterall. But still somebody should warn fellow Malaysian about their claiming attitude.

24 thoughts on “Chickenstrip 46: Malaysia

  1. link back isn’t the problem (maybe they got it from mailing list attachment or else), the problem is they’re not including my opinion text… I hope my comicstrip didn’t make this situation more worse ^_^

  2. Wah ada anak geng pajak gaul, kalau comicstrip nggak perlu ganti ekstension kan? Coba itu adminnya di-assasination aja pake ninja-ninja pajak-gakure. Atau nyewa anbu blek dari diknas-gakure hehehe.

  3. @tika : Udah ada yg ngeklaim, namanya Kelvin Claim hehehe. Bebas kok tik, contek, copy, distribusi ataupun bongkar (kalo mo ngoprek source/file mentahnya juga biasanya gw bagi-bagiin supaya orang2 ngoprek program grafis opensource)
    @blek : selamat membangun dan bangkit kembali, dompu!

  4. gw kul d bakrie school of management…
    mgkn br denger x yach…
    emg br sih, ini j br taon ke-2
    jur akun thn I

    kartun-ny sering2 y…
    abs lucu2sih..^o^

  5. eh coba cek http://ceritarakyatmalaysia.blogspot.com/
    makin bernafsu aja si sodara kita untuk klaim-mengklaim. cerita si kancil diklaim punya mereka, padahal hasil kopi paste dari situs indonesia. bahasanya aja masih pake bahasa indonesia.

    malaysia bukan hanya membuat bangsa melayu malu, tapi juga Islam, penganut islam yang baik tidak akan berbuat semacam itu. tidak ada efek samping yang mengena dengan adanya penegakan syariat islam di sana.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s