29 thoughts on “Chickenstrip 110: Geek Sitcom

  1. hmm… kayaknya mesti nonton ini film karena si ayam lebih suka ni film dari pada IT crowd. IT crowd aja dah ‘lucu’ kayak gitu πŸ˜€

  2. @tth: yayaya masuk podium

    @yuda: mungkin karena saya gak cocok ma style dan gesture lawakan british?

    @akokow: ah iya Chuck Bartowski, masih di list yg belom ditonton..

  3. Pernah ikut milik anak de Britto?
    Ada salah satu Bapak lulusan S3 MIT, Boston dari Jawa yang fasih banget ngomongin String Theory…

    *jadi inget*

  4. 1. yang betul pakai ourself atau ourselves ?

    2. kalo bicara ‘string’ jadi ingat ‘tali jemuran’ di balcony.

    3. you’re not a geek, you’re just shy

    now i remember of my slovak friend, she’ll blush if i said no.3 because she’s not a geek, she’s a patient customer support.

    4. is the chicken fucking the mustache boss?? damn!

  5. nonton dimane ? RCTI, SCTV, ANTV, INDOSIAR, TRANSTV, TRANS7, GLOBALTV, TVONE, METROTV, TPI, TVRI ? ato.. DISCOVERY CHANNEL, NATIONAL GEOGRAPHY, TNT, HBO, ESPN .. *halah*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s