Chickenstrip 57: Facebook Vampire


Okay, this “turn friends into vampires” thing is getting annoying. When I’m putting some garlic on my facebook account removing Vampire application on my facebook account this morning, some facebook related topics for chickenstrip comes in my mind. So, this week is gonna be a facebook week πŸ˜€

21 thoughts on “Chickenstrip 57: Facebook Vampire

  1. @anima: not so useful but fun indeed πŸ˜€ tapi kalo kebanyakan dan keseringan ya annoying juga sih kekeke

    @silent: minta dichain attack hah? hah? gold please! :mrgreen:

    @sinan: anak muda, jauh-jauhlah dari FS dan FB, masa depanmu masih cerah *uhuk uhuk*

    @tukangketik: kalo schoble yang ngignore, masuk techcrunch kali yah Di beritanya? πŸ˜€

  2. Samaaaa!
    gw juga berkali-kali meng-ignore undangan vampire-lah, sleyer-lah…..
    karena gw gak ngarti cara maennya!!! πŸ˜†

    eh, add facebook sayah donks? πŸ˜€ di sini

  3. @sandynata,arya,praditya: nah kan kesummon semua para gamers facebook :mrgreen:

    @nisa: udah di add nis πŸ™‚

    @rozenesia: ejangan.. add dulu sayah :mrgreen:

  4. @adham: face bok’, muke muke :mrgreen:

    @xaliber: hmm prasaan pernah main juga

    @rozenesia: digigit vampir satir *hey, berima!*

    @thuns: iya, ngungsi πŸ˜€

    @cK: fluffy yg pet-pet gitu yah? hmm, ntar nyoba deh πŸ˜›

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s